Om oss

Vi på Ingwallköket byter ut köksluckor och låter gärna stommarna sitta kvar. Vårt arbetsområde innefattar Stockholms län och angränsande sådana.

Ta reda på mer om oss som levererar köksluckor Stockholm

Är du i behov av måttbeställda köksluckor Stockholm så har du hamnat rätt. Det är bara att ta kontakt med oss om du är i behov av att byta köksluckor Stockholm. Vi levererar allt ifrån köksluckor till köksskåp och köksinredning. Här erbjuds måttanpassade köksluckor Stockholm och om du som privatperson vill ha ROT-avdrag så ordnar vi det.

Du kommer enkelt i kontakt med oss via vårt kontakformulär, men det går också bra att mejla eller ringa till oss. Att få nya köksluckor i Stockholm är enkelt via oss. Ett professionellt bemötande och goda recensioner talar ett tydligt språk.

Hos oss får du ett gammalt kök att se nytt ut och vi levererar köksluckor som är helt måttanpassade efter dina behov. Hör av dig till oss och få det kök som du alltid drömt om. Vi behåller stommarna men luckorna får ditt kök att lystra som aldrig förr. Dessutom kan vi leverera mycket annat som du kan tänkas vilja ha i ditt kök!