måttanpassade-köksluckor

Byta köksluckor

Börjar ditt kök se slitet och omodernt ut? Vill du inte riva ut hela köket utan endast göra en uppfräschning av ytorna? Då är det läge att kontakta oss på Ingwallköket som hjälper dig att få ett nytt kök på 4-5 timmar.

Så förvandlar du köket på en dag

I takt med den ökade miljömedvetenheten och hållbarhetstrenden inom inredning är det idag allt fler som väljer att ta tillvara det de redan har. I ett kök är det först och främst ytorna som blir slitna medan köksstommarna håller nästan hur länge som helst. Genom att byta ut köksluckorna förvandlar du ditt kök till ett nytt och fräscht på bara några timmar. När det är dags att byta köksluckor i Stockholm är vi på Ingwallköket det självklara valet. Vi är specialiserade på att byta köksluckor i Stockholm och levererar köksluckor som passar på alla typer av stommar.

Välj rätt köksluckor

Innan du bestämmer dig för vilken typ av köksluckor i Stockholm som du ska välja bör du fundera på om du även ska renovera andra delar av köket. Innan du byter köksluckor i Stockholm är det viktigt att fundera på vilken typ av material och färg som du trivs med. Många kunder föredrar neutrala färger som till exempel vitt, beige eller grått men självklart ska du välja färg utifrån eget tycke och smak. Om du har tänkt att sälja din bostad inom några år är ett tips dock att välja neutrala nyanser eftersom en majoritet av bostadsköparna föredrar klassisk inredning i köket. Gillar du en färgstarkt inredning kan du istället satsa på att inreda köket med gardiner, handdukar och en matta i din favoritfärg. På så sätt är det enkelt att ändra stilen i köket utan att du behöver byta ut alltför mycket.

Anlita erfarna hantverkare för att byta köksluckor i Stockholm. Med vår kompetens hjälper vi dig få ditt drömkök!