byta-köksluckor

Måttanpassade köksluckor

För dig som bor i storstaden är köket ofta mer än bara ett rum att laga mat i. Det är också en liten fristad där du kan sitta och jobba, umgås med andra eller bara chilla. Därför är det viktigt med en fin köksinredning, där köksskåp och köksluckor spelar en stor roll. Med olika färger och former kan du få en härlig miljö att vistas i, och genom att skaffa måttanpassade köksluckor i Stockholm har du kommit en bra bit på vägen.

Professionell service för köksluckor

Vi på Ingwallköket har stor erfarenhet i att leverera måttanpassade köksluckor i Stockholm så att du får precis det kök du vill ha. Snabb service och ett professionellt förhållningssätt garanterar ett snyggt och slitstark resultat. Vi kan erbjuda nya köksluckor till dig som vill ha en helt ny köksinredning.

Måttbeställda köksluckor

Har du ett kök med lite annorlunda form och problem att hitta luckor som passar? Har du luckor som inte längre passar in på grund av ålder men ett köksskåp som fortfarande är fint? Är det något vajsing med endast en av luckorna? Inga problem – vi specialiserar oss på måttbeställda köksluckor som kan göras i alla former och som kan passa alla sorters stommar.

Få ROT-avdrag till din köksinredning

För dig som planerar att göra en köksinredning och skaffa köksluckor i Stockholm så finns det rot-avdrag som kan bli en god hjälp på traven. Att trivas i sin hemma miljö är viktigare än vad många tror, och med måttanpassade köksluckor får du precis det du är ute efter. Ett köksskåp är ett viktigt förvaringsutrymme och även en vacker möbel, och därför är det viktigt att de måttanpassade köksluckorna både är snygga och passar perfekt. Ge ditt hem den trivsel som det förtjänar så att du kan se fram emot att kunna njuta av det till fullo.

Vi hjälper dig med måttanpassade köksluckor i Stockholm. Boka in ditt kostnadsfria hembesök idag!