Kök-beigaluckor-header

Måttbeställda köksluckor

Vi erbjuder dig hjälp med att byta till måttbeställda köksluckor i Stockholm. Genom att skaffa nya köksluckor kan ditt kök bli uppfräschat utan att något stort jobb behöver göras. Vi har stor erfarenhet och jobbar professionellt med måttbeställda köksluckor i Stockholm och närområdet.

Dags att förnya ditt kök?

Köket är en av de delar av hemmet där vi tillbringar allra mest tid. Därför kan slitage lätt uppstå där och dessutom irritera mer än det skulle göra på ett annat ställe i huset eller lägenheten. Ett funktionellt och snyggt kök med köksinredning som du gillar är en bra väg till ett trivsamt hem. Vi på Ingwallköket AB vet värdet av detta och skapar måttanpassade köksluckor i Stockholm. Letar du efter en leverantör av köksluckor i Stockholm har vi ett flertal olika modeller du kan välja bland. Alla kan anpassas efter just de mått du behöver och också i övrigt efter dina önskemål.

Behåll skåpens stommar

I dessa tider när det pratas mycket om återvinning, att inte göra slut på jordens resurser och liknande kan det vara ett bra alternativ att behålla dina köksskåp. Vi levererar nya köksluckor i Stockholm och närområdet. Det brukar vara just köksluckorna som råkar ut för hårdast slitage och stommarna är för det mesta i fint skick. Dessutom syns stommarna inte lika mycket, så ett alternativ som är bra både för miljön och ekonomin är att du vänder dig till oss för att få nya köksluckor i Stockholm. Gillar du de köksluckor du har just nu behöver du inte byta ut dem, inte ens om de blivit slitna.

Professionell hjälp med köksluckor

Vänder du dig till oss på Ingwallköket AB när du ska skaffa köksluckor i Stockholm kan du räkna med att bli vänligt och professionellt bemött. Vi har stor kunskap om köksluckor och står gärna till tjänst och visar de olika alternativ vi har för måttanpassade köksluckor i Stockholm. Vi har lång erfarenhet av att arbeta i människors hem och vet att det kan finnas behov av anpassningar även i själva arbetssituationen. Dessutom kommer vi på de tider som kan passa dig och följer i övrigt också de önskemål du har så långt det är möjligt.

Nyttja ROT-avdraget

För det arbete vi gör med köksluckor i Stockholm är det möjligt att få ROT-avdrag, vilket innebär en sänkning av arbetskostnaden. ROT-avdraget gäller inte för andra kostnader, till exempel för själva köksluckorna, annat material eller resor och du måste själv äga bostaden för att ha rätt till avdraget. Du kan sammanlagt få upp till 50 000 kronor per år i RUT- och ROT-avdrag. Avdraget sker direkt på fakturan, så du behöver inte ligga ute med några pengar eller göra en särskild ansökan för att få det. Du får det automatiskt om du anlitar oss för att skaffa nya köksluckor i Stockholm.

Köket blir som nytt med måttbeställda köksluckor. Vi hjälper dig med drömköket!